Zatražite ponudu i iskoristite brojne pogodnosti životnog osiguranja GENERALI UZ VAS SAZNAJTE VIŠE već danas.
ŽIVOTNA OSIGURANJA
Stvari se s vremenom mijenjaju. Ono što se ne bi smjelo nikada mijenjati jest miran pogled u budućnost.
PROGRAM VJERNOSTI
Generali osiguranje svim svojim postojećim klijentima, fizičkim osobama, nudi dodatne pogodnosti prilikom ugovaranja druge (ili treće) police osiguranja. Obratite nam se za detaljnije informacije o kombinaciji proizvoda i popusta koje možete ostvariti.
UPOZNAJ NAŠ TIM
Biti Lifetime cjeloživotni partner našim klijentima pitanje je povjerenja. Naš tim predstavlja i sve ostale naše agente širom Hrvatske koji usmjeravaju svoje napore na poboljšanje života naših klijenata i zajednica u kojima poslujemo.

Mirella

Agentica
Kad Mirellu pitate što je najvažnije u poslu, njen odgovor je uvijek taj da je najvažnije povjerenje i iskrenost. Mirella je naš borac za dobrobit klijenata, strastveni zaljubljenik u karnevale, a najviše cijeni vrijeme provedeno s obitelji.

Tihana

Agentica
Tihana uživa u učenju novih stvari u poslu, a najviše cijeni podršku kolega. Velika želja joj je naučiti talijanski jezik, a kad ne radi, obožava gledati košarkaške utakmice.

Siniša

Agent
Siniša u svom poslu najviše voli rad s ljudima. Zadovoljan klijent njegov je imperativ. Osim što uživa u poslu, Siniša je veliki humanitarac i naročito je angažiran u inicijativi The Human Safety Net.

Anđela

Agentica
Anđelin uspješan dan započinje kavom u uredu. Naša Anđela uživa u razgovorima s kolegama i klijentima, bilo o osiguranju ili drugim svakodnevnim životnim temama, a dobro raspoloženje uz nju je zagarantirano.
Generalijeva težnja je biti Lifetime - cjeloživotni partner svojim klijentima

Ispunjavajući na taj način svrhu naše kompanije, želimo omogućiti ljudima oblikovanje sigurnije budućnosti brinući se o njihovim životima i snovima, nudeći inovativna i personalizirana rješenja zahvaljujući našoj mreži agenata. Odaberite Generali financijski snažnog i pouzdanog partnera sa 190 godina bogatom tradicijom, motiviranog da Vam pruži samo ono najbolje.

#LifeTimePartner

Back to top of page